Някои сменял ли е четирите тампона които държат задния мост към купето на колата?Къде се продават?Идеи?...Цена?Пак ли ще се побългарява?
Известие
Collapse
No announcement yet.
тампони заден мост?
Collapse
X
-
Става дума за тампоните на моста които са с по два дълги болта,и се навиват на купето.
Според мен са си такива каквито изглеждат твоите в момента.Преполагам ти се струват сплескани и вероятно че потропват?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Ами двата са отлепени и успявам да ги завъртя вътре в моста.А другите два не мърдат при опит за завъртане....При разклащане при подвигната гума се усеща леко мърдане на моста.Според мен отлепените тампони са проблемни...ако се продават бих ги сменил.5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Comment
-
Аз направих следното, направо си купих цялото, да речем "магаре" (това на което лежат тампоните), заедно с единия горен шарнирен носач за 130 лв. Като моите бяха като нови нищо се бяха втора употреба (говоря за тампоните разпира се). И така си реших проблема. Иначе в магазините за авточасти ми предлагаха такива тампони ама те все не бяха оригинални а с приблизителни размери до търсените.Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99
Citroen Berlingo 1.9D Служебната
Comment
-
Това не е проблем.Какво те притеснява,казали или видял относно тези тампони?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Има го,но този маъериал е изключително ме поодходящ за задното окачване.А и този тампон май никой не го правиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment